Binnen- en buitenschilderwerken

Airless verfspuiten

Kaleiwerken

Decoratietechnieken

Behangen

Glasweefsel Aanbrengen

Houtrotreparaties

Vaak Gestelde Vragen

Waarom plamuren bij nieuw gepleisterde muren?

Bepaald pleisterwerk voldoet niet om te beginnen met behangen, vliezen of schilderen. Bij scheerlicht zie je te grote oneffenheden dit dient eerst zorgvuldig geplamuurd te worden.

Er werd bij ons thuis rechtstreeks geschilderd op de bepleisterde muren, op enkele werd er ook een deco techniek geplaatst. Wij willen terug naar een volledig strak design. Is dit realiseerbaar?

Dit kan zeker! Dit kan op verschillende manieren, met een hechtplamuur, voorzetwand uit gypcroc,… Samen bespreken we de mogelijkheden.

 

 

Waarom nog vlies plakken als het al strak geplamuurd is ?

Met het plamuren zorg je voor een effen ondergrond.
Vliesbehang dekt elk krasje of gaatje, het werkt ook scheur overbruggend en zorgt voor een egaler uitzicht

Hoelang zullen de werken duren?

Sommige zaken hangen af van de droogtijd of de gewenste afwerking, we proberen steeds bij benadering een correcte einddatum te geven.

Met hoeveel mensen komen jullie werken?

Dit hangt af van het soort werk en de grote van het werf, ook dit spreken we samen af op voorhand.

Hoe wordt een offerte opgesteld ?

Er wordt bij het bezoek een een digitaal plan opgemaakt, we doen een controle van de ondergrond, bepalen de moeilijkheidsgraad. Bijvoorbeeld: zijn er moeilijk bereikbare plaatsen, is het een bemeubeld werf, enz.

Bij grote projecten vragen we steeds om een technisch advies van de verffabrikant zo kunnen we heel gericht onze offerte gaan opmaken.

Wat kan ik doen om de prijsofferte zo snel mogelijk te krijgen?

Wat ons kan helpen om dit sneller op te maken is: geef een duidelijke omschrijving van de gewenste werken, bezorg ons foto’s van de ruimtes, is er een grondplan aanwezig, zullen bij aanvang van de werken de ruimtes leeg zijn, …

Kan de gegeven offerte prijs besproken worden?

Is de prijs anders dan dat u voor ogen had, is het boven jullie vooropgesteld budget?

We overlopen samen de offerte en kijken wat we eventueel anders kunnen doen. Passen we bijvoorbeeld de afwerking aan? Zorgen jullie er toch voor dat het werf leeg is bij aanvang van de werken? Dit alles kan een andere uitkomst bieden. Aarzel dus zeker niet om te vragen

Moet er bij particuliere opdrachten iemand thuis zijn?

Nee, dit hoeft zeker niet. Vooraf bespreken we wanneer we aanwezig zullen zijn. Indien wij extra materiaal nodig hebben dan laten we deze aanleveren zodat we niet steeds de deur uit moeten. Een update van de werken kunnen we ook ’s avonds of ’s morgens per mail geven.

Ik weet niet goed hoe een bepaalde deco plamuur techniek er uit zal zien?

We kunnen u steeds een staal bezorgen in de techniek waarvoor u interesse toont.

Hoe zijn jullie het best bereikbaar?

Gezien de zaakvoerder ook zelf de werken uitvoert zijn we het best bereikbaar via email of whatsapp, tijdens de werken is het onmogelijk om onze telefoon op te nemen, u kunt wel inspreken op de voicemail dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug

Geef vorm aan je verbeelding met de kleuren van je dromen

Kies voor betrouwbare kwaliteit, vraag vandaag nog jouw gratis offerte aan.

Wij contacteren je binnen de 24 uur.

Offerte Aanvragen